Bezorgen en afhalen

Wij verzenden binnen Nederland en België. In Nederland verzenden wij gratis bij een orderbedrag vanaf €35,-. In de nabije toekomst worden ook bestellingen binnen een straal van 10 kilometer van onze winkel gratis bij u thuis bezorgd. Onder de €35,- rekenen we €4,95 (incl. btw) verzendkosten in Nederland en België. Aan het afhalen bij een DHL servicepunt zijn dezelfde kosten verbonden als wanneer de bestelling thuis wordt bezorgd.

Bestelling online volgen

Na het plaatsen van je bestelling op DABeekbergen.nl krijg je een e-mail op het e-mailadres dat is opgegeven. Hierin staat een overzicht van de bestelling. De actuele status van de bestelling kun je volgen in de ‘Mijn account’ omgeving. Daar vind je ook een overzicht van de laatste bestellingen.
Wanneer het pakket wordt verzonden met onze vervoerder DHL krijg je automatisch nog een e-mail, hierin staat de track en trace code die je kunt gebruiken om te zien waar de bestelling zich precies bevindt.

Bestelling afhalen in de winkel

Geef je tijdens het bestelproces aan dat je je bestelling wilt afhalen in onze winkel, dan kun je de bestelling de volgende werkdag vanaf 13:00 uur afhalen in onze winkel.