Geplaatst op

Scheer je weg!

Gillette Body hoe werkt het? En wat vinden we? De Body-mesjes zijn speciaal ontworpen voor het scheren van het mannen lichaam. Drie PowerGlide-mesjes en Lubrastrips zorgen voor een veilige en zachte scheerbeurt op elk punt van het lichaam. De afgeronde bladkop past zich aan aan moeilijke delen van het lichaam. 

Hoewel het lichaam behoorlijk oppervlakten heeft die gedekt moeten worden, zijn er lang niet zoveel plooien en rondingen om rekening mee te houden als op het gezicht. Dit zie je terug in de vorm van het mes. Net als bij de Venus scheermesjes, heeft de Gillette Body een grote kop met flinke lubricatiestrips.

Ook de positie van de individuele mesjes is anders dan bij de reguliere scheersystemen. Dit om zowel lange, als korte haren goed mee te pakken. Zowel dunne haren als kroeshaartjes.

Met de Gillette Body hebben we eindelijk een scheermes voor de rest van het lichaam. Een scheermes voor mannen. Een scheermes dat plezieriger en sneller werkt. Ook een scheermes voor de sportman, denk aan de wielrenners die hun benen scheren als traditie of gewoonte, in ieder geval populair in het amateurpeloton!

Meer dan 90% van onze online producten komen rechtstreeks uit Duitsland, dus we hebben onze producten tegen Duitse prijzen! Veel shop plezier!

Groetjes, Andrea
Team DABeekbergen.nl
 
Gillette Body gemaakt voor het mannenlichaam!