Geplaatst op

Waarom is het altijd goedkoper in Duitsland!?

Waarom kopen we als Nederlanders toch altijd op prijs? En waarom is het in Duitsland altijd goedkoper? Duitse drogisterijen en Drogisterij Andrea in Beekbergen maken het mogelijk! Maar er is een heel goede reden om online te shoppen bij www.dabeekbergen.nl want deze online shop brengt de Duitse A merken tegen een “Duitse prijs” bij jou thuis! Hier de 6 redenen voor jou op een rij;

 1. Goedkopere merkspullen
  Reden nummer 1 om bij een www.dabeekbergen.nl je verzorgingsproducten te online te bestellen is natuurlijk: de prijs! Bij een directe vergelijking van identieke merkproducten, zoals bijvoorbeeld merken Nivea dagcrème, Nivea Bodylotion, en of parfum, luiers, cosmetica en haarstylingsproducten val je bijna om van het ongelofelijk grote prijsverschil tussen Nederland en Duitsland. Zo kost A-merk haarverzorgingsproducten, dagcrème en nachtcrème in Duitsland soms minder dan de helft van wat je er in Nederland voor betaalt.
 2. Prima prijs- kwaliteitsverhouding bij de eigen merk producten
  De grote drogisterijketens in Duitsland bieden een enorm assortiment aan basisproducten zoals shampoo, douchegel en deodorant onder een eigen merk aan. Deze huismerken staan voor goede kwaliteit tegen vaste lage prijzen. Ze presteren vaak goed in de Duitse consumententests, bij deze online shop hebben ze een prachtig alternatief voor u met het Elina Med waar de prijs kwaliteitsverhouding enorm interessant is.
 3. Superaanbiedingen
  Alsof de normale prijzen nog niet motiverend genoeg zijn om meteen een voorraad verzorgingsproducten uit Duitsland in te slaan, hebben we ook nog eens wekelijkse superaanbiedingen.
 4. Producten die (nog) niet op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn
  In Duitse drogisterijen kom je vaak interessante nieuwe producten tegen die je in Nederland (nog) niet kunt krijgen. Omdat de Duitse markt zo groot is, is het voor de leveranciers interessant ook nicheproducten uit te brengen. Zo ontdek je nog eens wat nieuws bij www.dabeekbergen.nl.
 5. Meer keuze, grotere variatie
  Dit ligt in het verlengde van het vorige punt, want het ruimere aanbod in producten en de grotere markt maakt het mogelijk om per merk douchegel 10 in plaats van 5 varianten op de online shop te hebben staan. Hoewel je je natuurlijk kunt afvragen of de wereld er beter van wordt dat we zoveel keuze hebben, schijnen er toch voor al deze varianten genoeg afnemers te bestaan. Wat dacht je van vanille deodorant, badzout met cacao aroma of douchegel met meloen? In Duitsland en bij www.dabeekbergen.nl is het verkrijgbaar.
 6. Limited editions die de Nederlandse schappen niet eens bereiken
  De producenten brengen af en toe zogenaamde limited editions uit: kleuren en varianten die in beperkte hoeveelheden en voor korte tijd verkrijgbaar zijn. Sommige van deze limited editions worden alleen in Duitsland uitgebracht en bij www.dabeekbergen.nl kijk eens even naar onze cadeausets, dit is een mooi voorbeeld hiervan.